Els egarencs resolen en els moments clau un partit amb massa irregularitats

Els jugadors del Terrassa FC van tornar a somriure.
Els jugadors del Terrassa FC van tornar a somriure. | Terrassa FC
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:50h
El Terrassa FC ha aconseguit aquest diumenge una important victòria per 1 a 3 al camp del Figueres. Els tres punts serveixen a l'equip egarenc per situar-se a la part alta de la taula: és sisè amb onze punts.

El terrassista David López va obrir la llauna en rematar amb el cap una centrada de Dani Sánchez. Malgrat el domini egarenc en el marcador, el joc va ser igualat i els locals també van tenir ocasions de gol. De fet, en un penal, van aconseguir empatar en el minut 25 mitjançant Ferron. El conjunt de Cristian García, tocat pel gol encaixat, es va refer a deu minuts d'arribar al descans. Raúl Torres, amb un xut creuat, va encarrilar el partit amb l'1-2.

En la segona meitat, el Terrassa va desaparèixer del camp davant d'un Figueres més insistent. El porter terrassenc José Ortega va salvar els mobles i el pal va completar la feina per evitar l'empat. En els instants finals, però, la dinàmica va canviar i els egarencs van reaccionar. David Toro va marcar un gran gol que suposava l'1-3 i la sentència.