La Mola, protagonista de la nova exposició fotogràfica de l'Arxiu Tobella

El terrassenc Josep Maria Escoda ens presenta la muntanya de Sant Llorenç des d'un punt de vista original a l'exposició "... des de la finestra de casa", que engegarà motors aquest divendres

La Mola.
La Mola. | Josep Maria Escoda i Molina
Redacció
13 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:16h
La muntanya de Sant Llorenç és un dels elements més emblemàtics de la ciutat de Terrassa. A partir d'aquest divendres, a les set de la tarda, la Sala d'art de l'Arxiu Tobella acollirà una exposició amb La Mola com a protagonista. "... des de la finestra de casa" ens mostra el cim des d'un punt de vista original. L'autor és en Josep Maria Escoda i Molina, aficionat a la fotografia des que era petit.

Va néixer el 1939 i va fer les seves primeres passes amb la càmera en el grup fotogràfic El Gran de Rubí, del qual en va ser president una temporada. No és la seva primera exposició, ja ha presentat col·leccions fotogràfiques personals a Terrassa i Matadepera i el seu treball és molt recorregut a la comarca. Col·laborador de l'Arxiu Tobella, va realitzar la coberta del llibre Terrassa 1964-1977.

La Mola ha estat retratada des de gairebé tots els punts de la ciutat. S'ha sotmès a qualsevol filtre fotogràfic i ha omplert els perfils de molts terrassencs i terrassenques a les xarxes socials. És una muntanya que enorgulleix els ciutadans de Terrassa. "... des de la finestra de casa" la presenta com a única protagonista, enquadrant-la des de la finestra de l'autor, a diferents hores del dia i en èpoques diverses de l'any.

L'exposició consta de més de 25 imatges en color de 30 x 40cm. S'inaugurarà aquest divendres i estarà disponible fins al dia 30 de setembre. Es podrà visitar de dimarts a dissabte de set de la tarda a nou del vespre.