L'infantil A del Jàbac, tradicional maldecap dels totpoderosos

El filial egarenc ha quallat un gran paper en el prestigiós torneig d'Arnedo i ha acabat en sisena posició

L'infantil A 2017-18 del UFB Jàbac Terrassa
L'infantil A 2017-18 del UFB Jàbac Terrassa | UFB Jàbac i Terrassa
12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:11h
L'infantil A de la Unió de Futbol Basa Jàbac i Terrassa s'ha tornat a enfrontar contra els millors equips del país i ha tornat a fer-los anar de corcó. Un any més, el filial egarenc ha participat en el prestigiós torneig d'Arnedo i ha estat el maldecap dels equips de primera divisió. Ha acabat en sisena posició i, des del club, estan molt satisfets amb el seu paper al llarg de tot el campionat.

Els primers rivals dels de Can Jofresa van ser el Vila-Real i el Deportivo de la Corunya. El Jàbac va guanyar el primer partit per 1 gol a 0 al Vila-Real i va empatar a 0 davant el Depor, aquests resultats els van fer passar com a primers de grups. El prestigiós planter de Castelló va quedar eliminada.

En els quarts de finals, els egarencs es van enfrontar contra una de les millors generacions de la Masia del Futbol Club Barcelona. Tot i ser un partit on el Jàbac va condicionar i va crear perill a les files blaugranes, el Barça es va avançar amb un gol de penal i seguidament va marcar el definitiu 2-0 al marcador.

Perdent aquest partit, el Jàbac continuava viu en el torneig, jugant per tenir opcions a disputar el 5é i 6é lloc. El rival, de nou, el Deportivo del Corunya. El resultat també es va repetir i va ser de 0 a 0. Els de Terrassa es van imposar a la tanda de penals.

En el darrer partit, es van veure les cares amb el Reial Madrid. Al minut 11 de partit, els egarencs els joves de Tomás Cassasola es van avançar en el marcador i així es quedaria la primera part. A la represa, però, el Madrid va remuntar el partit per 3 gols a 1, quedant finalment el Jàbac com a sisè classificat.