Ciutadans se suma al Partit Popular i també fa el buit als actes de la Diada a Terrassa

Per compensar la manifestació sobiranista de l'Onze de Setembre, la formació ha organitzat un acte polític paral·lel també a Barcelona amb la presència d'Albert Rivera, Inés Arrimadas i Carina Mejías

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:04h
El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Terrassa no participarà en cap acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a la ciutat. Així ho ha assegurat el portaveu de la formació taronja, Javier González. Cs considera que les celebracions que envolten l'Onze de Setembre no inclouen ni respecten tots els catalans.

Així, González afirma que el seu grup mantindrà aquesta postura fins que no hi hagi un canvi de rumb i mentre els actes "siguin per dividir i no unir a tots els catalans". Ciutadans se suma al boicot del Partit Popular, que ha declinat les invitacions del 2014 per la "manipulació i partidisme polític" que hi ha al voltant de la festivitat.

Per compensar-ho, el partit liderat per Inés Arrimadas organitzarà un acte polític paral·lel a la manifestació convocada per les entitats sobiranistes a Barcelona. També serà a la capital i comptarà amb la presència de la cap de l'oposició al Parlament de Catalunya; el president del partit, Albert Rivera; i la presidenta del grup municipal a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías. 

Javier González hi serà i convida a tots els simpatitzants de Ciutadans a la cocapital del Vallès Occidental a assistir-hi. L'acte, tal com ha explicat, servirà per reivindicar des de l'unionisme una Diada "de tots i no només per als separatistes".