EL CN Terrassa ja coneix contra qui encetarà la conquesta de la Champions League

El conjunt terrassenc començarà la seva aventura el divendres dia 15 amb una doble jornada

Redacció
05 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:56h
El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa ja coneix el calendari de partits que haurà de disputar en la primera fase de la Champions League, que serà la setmana vinent a Banja Luka (Bòsnia i Hercegovina). El conjunt de Dídac Cobacho, enquadrat en el grup A, començarà la seva aventura europea el divendres 15 de setembre amb un doble partit. S’estrenarà a les 11.10 contra l’OSC Budapest i, a la tarda, a les 18.30h, s’enfrontarà amb el CF Portuense portuguès.

L'endemà i diumenge disputaran tan sols un partit per dia. Dissabte els egarencs tindran com a rival el Sintez Kazan rus a un quart de nou del vespre. I diumenge tancaran la fase contra el conjunt amfitrió, el VF Banja Luka, a dos quarts de deu del matí.

Pel que fa a la resta d'equips, enquadrats en dos grups més, s'estrenaran a la Champions League a Estrasburg (l'A) i a Tel Aviv (el C). El primer aplega el CC Napoli (Itàlia), l’Enka Sport (Turquia), el Jadran Herceg Novi (Montenegro) i el conjunt amfitrió, l’Strasbourg ASPTT. I el darrer està format pel Mornar Split (Croàcia), l’ANC Glyfada (Grècia), el Galatasaray (Turquia) i l’ASA Tel Aviv.