La terrassenca Maria Maiques, campiona del Triatló de Banyoles

La triatleta del Club Natació Terrassa no ser la primera a travessar la línia de meta en la modalitat supersprint, després de completar 400 metres de natació, 7 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres i mig finals de cursa a peu.

Maria Maiques en el podi després d'imposar-se en categoria cadet
Maria Maiques en el podi després d'imposar-se en categoria cadet | CN Terrassa
05 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:14h
La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Maria Maiques va guanyar en categoria cadet en el Triatló de Banyoles, al Pla de l'Estany. L’egarenca va ser la més ràpida en la modalitat supersprint sobre unes distàncies de 400 metres de natació, 7 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres i mig finals de cursa a peu. La prova es va disputar aquest dissabte.

Maiques va aturar el crono en 33 minuts i 47 segons, marca que la va situar quarta d’una classificació general encapçalada per Carla Domínguez, de l'Associació Esportiva Rockets, amb un temps de poc més de mitja hora.

El club va comptar amb tres representants més en aquesta prova, que van competir en la modalitat sprint sobre unes distàncies de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i cinc quilòmetres finals de cursa a peu. Concretament, Marc Nieto va classificar-se tercer en categoria cadet amb una marca d’1h 01’33”, tot just per davant de Martí Sender, quart cadet amb un temps d’1h 01’38”. Amb aquestes marques, Nieto i Sender van quedar 31è i 32è de la classificació general, respectivament. Al seu torn, Dani Ratera va ser sisè en categoria júnior i 49è de la general amb un registre d’1h 03’41”.