Ciutadans es postula com la «veritable alternativa» a Terrassa

El grup municipal està disposat a liderar un canvi de rumb polític en el consistori | El portaveu de la formació taronja, Javier González, assegura que continuaran treballant per "fomentar l'activitat econòmica" a la ciutat

Javier González, portaveu de Ciutadans Terrassa.
Javier González, portaveu de Ciutadans Terrassa. | CS Terrassa
Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:33h
El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Terrassa es posiciona com la "veritable alternativa" al govern liderat per Jordi Ballart en coalició amb el PDeCAT. Així es va expressar el portaveu de la formació, Javier González, durant un acte de partit per celebrar els dos anys de Ciutadans en el consistori vallesà.

Segons González, el grup taronja ha de fer una passa endavant de cara a la segona meitat del mandat. Per fer-ho, assegura que "continuarem treballant l'impuls de polítiques socials, així com el foment de l'activitat econòmica".

En aquest sentit, la fórmula de Ciutadans és clara: apostar per la simbiosi entre el sector públic i el sector privat. Així, tal com apuntava el portaveu, es pot crear un "espai de confiança" que aplani el camí a les inversions per acabar revertint en un major "retorn social".

Durant l'acte d'aniversari, González també va aprofitar per treure pit sobre la feina feta fins ara. Considera que ha estat el seu grup qui ha apostat amb més força per les polítiques de "tipus social, les de ciutat i les de foment i impuls de l'economia". Per reforçar la seva tesi, el líder municipal va citar els acords en matèria d'inserció laboral per "recol·locar" persones desocupades de llarga duració a Terrassa o les "inversions extraordinàries" en la neteja del municipi.