Álvaro Granados no continuarà al primer equip de waterpolo del CN Terrassa

El jove jugador egarenc s'ha acollit a la clàusula d'alliberament i ha fet front a la indemnització pactada amb el club

El waterpolista Álvaro Granados.
El waterpolista Álvaro Granados. | CNT
Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:46h
Álvaro Granados no defensarà els colors del Club Natació Terrassa aquesta temporada. Així ho ha anunciat el club, després que el jove jugador egarenc els hi comuniqués que no vol continuar. El lateral, que farà 19 anys aquest octubre, és un dels jugadors amb major projecció del waterpolo nacional. 

Granados s'ha acollit a la clàusula d'alliberament i ha fet front a la indemnització pactada amb el club terrassenc en el contracte que van signar les dues parts tot just fa una temporada, a l'inici del curs 2016-2017. Tal com estipula la clàusula, el waterpolista pot arribar a un acord amb qualsevol club a partir de l'1 de setembre. Ara per ara es desconeix quin serà el destí de la que era una de les peces clau del futur del CN Terrassa.

Granados, amb tan sols 18 anys, ja ha debutat amb la selecció espanyola absoluta i ha representat el combinat nacional en diverses competicions. S'ha fet un lloc en el waterpolo estatal i la seva marxa pot deixar tocat el combinat egarenc. Ara la incògnita és saber com té pensat suplir la seva baixa l'equip tècnic abans d'afrontar els reptes de la nova temporada.