Pol Cabré-Verdiell, subcampió del món de trial-bici

El terrassenc va pujar al segon esglaó més alt del podi aquest estiu en categoria infantil

Pol Cabré-Verdiell completant una de les proves dels Jocs Mundials de trial-bici
Pol Cabré-Verdiell completant una de les proves dels Jocs Mundials de trial-bici | Oriol Cabré-Verdiell
Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:54h
Dinamarca ha estat testimoni de luxe de la fita que ha assolit Pol Cabré-Verdiell aquest estiu. Concretament, la localitat Viborg, que ha organitzat durant el mes d'agost els Jocs Mundials de trial-bici, en els quals el jove terrassenc es va proclamar subcampió del món en categoria infantil.

Cabré-Verdiell va registrar el segon millor exercici dels 40 pilots de diferents nacionalitats que competien en la seva mateixa categoria. En les semifinals, va quedar tercera per darrere dels japonesos Haru Ogura i Hiro Ogura, que van mostrar un nivell altíssim en tot el transcurs de la competició.

L'endemà, el dia de la final, a l'hora de la veritat, el pilot de Terrassa va completar una prova gairebé perfecte, concentrat des de l'inici i resolent amb molta tècnica les traves d'un recorregut molt exigent tècnicament. Cabré-Verdiell va compartir podi amb el també català Max Serra, d'Alella, que va fer dos peus menys que ell (19) i el japonès Haru Ogura, que en va fer dos més (23). Els altres participants catalans, Martí Riera i Nil Benítez, van quedar en quarta i dotzena posició respectivament.