Tres ferits, un adult i dos menors, per inhalació de fum en l'incendi d'una cuina a Terrassa

Tot sembla indicar que el foc es va originar als fogons de la cuina i, des d'allà, es va estendre a part del mobiliari

Redacció
30 d'agost del 2017
Actualitzat el 02 de setembre a les 19:18h
El Servei d'Emergències Mèdiques va atendre tres persones, dues d'elles menors, per inhalació de fum en l'incendi d'un habitatge a Terrassa. Va ser al carrer de Romania, a tocar del carrer de Iugoslàvia. Va tenir lloc de matinada i tot apunta que el foc es va originar a la cuina d'un pis i, des d'allà, es va estendre a part del mobiliari. 

El fum i les flames van alertar els veïns de l'immoble, que van sortir al carrer. Fins allà s'hi van desplaçar quatre camions cisterna del Cos de Bombers de Terrassa i una dotació de la Policia Municipal, que va acordonar la zona. La tasca dels bombers, però, es va limitar a ventilar el domicili i evitar revifades perquè, quan van arribar-hi, les persones que viuen al pis ja havien pogut extingir el foc. 

Entre les tres persones afectades per l'incendi, l'adult va ser qui en va sortir més mal parat. Una ambulància el va haver de traslladar a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa per inhalació de fum. Els dos menors van ser atesos en el mateix lloc dels fets. Poca estona després, un cop els Bombers van inspeccionar que no hi hagués cap afectació considerable a l'habitatge, el veïnat va poder tornar als seus respectius domicilis.