La zona blava del centre de Terrassa ja no és gratuïta

A la perifèria de la ciutat ho continuarà sent fins al 31 d'agost

Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:37h
Parquímetre de zona blava a Terrassa
Parquímetre de zona blava a Terrassa | Cristina Moraguez
La zona blava de les parts més cèntriques de la ciutat de Terrassa torna a funcionar amb normalitat. Des del 7 d'agost i fins ahir a la nit era gratuïta. A partir d'avui, però, coincidint amb l'augment habitual de la intensitat comercial de la zona del Centre, tornarà a ser de pagament. A la perifèria de la ciutat continuarà sent gratuïta fins a finals de mes.

Segons informa l'Ajuntament de Terrassa, els períodes de vacances de la ciutadania s'han diversificat. Això comporta que la demanda d'aparcament es mantingui en nivells molt similars a la resta de l'any durant els primers i els últims dies d'agost. El consistori ha decidit, doncs, reprendre l'activitat dels parquímetres per tal de compensar l'increment de necessitat d'aparcament de rotació.

La zona més cèntrica està delimitada pel perímetre que formen la carretera de Montcada, el carrer de Galileu (inclosa la plaça de Josep Freixa i Argemí), la Rambla d'Ègara i els carrers de Torres Garcia, Montserrat, Sant Valentí, Mas Adei, Sant Antoni i Topete.