FGC aprofita la baixa demanda de l’estiu per fer obres de millora a la línia Vallès

Gairebé una desena d'actuacions

Redacció
27 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:19h
Durant aquest agost Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) està duen a terme obres de millora a tot la infraestructura. Treballs en la línia d’intervenir en vies, catenàries, enclavaments, comunicacions, edificis, subestacions i estabilització de talussos, entre d’altres. Uns intervencions que es fan aprofitant la disminució d’usuaris i que compten amb un pressupost de més de 20 milions d’euros.
 
A la línia del Vallès, s’ha renovat la via entre les estacions de Peu del Funicular i Baixador de Vallvidriera, també s'estan substituint la catenària existent entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda, així com les pèndoles existents de vareta d’acer.
 
D’altra banda, s’està preparant la línia per instal·lar fibra òptica. A més, s’està ultimant l’estació de Sant Quirze i l’adequació de la sortida de feeders a la subestació de Sant Cugat, que permetran dividir elèctricament les andanes per aconseguir un millor repartiment dels consums dels trens i evitar desconnexions dels feeders per sobrecàrrega.
 
Per últim, FGC està millorant l’accés a l’andana de la via 2 de Terrassa Rambla, amb l’ampliació de les escales fixes i una nova escala automàtica, i hi ha una obra de tancaments en el Camí de Terrassa a la Floresta.