El CN Terrassa encara la primera ronda de la Champions League des del Grup A

El club terrassenc ha quedat enquadrat en un dels grups de cinc, juntament amb l’OSC Budapest d’Hongria, el Sintez Kazan rus, el VK Banja Luka, de Bòsnia i Hercegovina, i el CF Portuense portuguès | La cita continental arrencarà el divendres 15 de setembre

El Club Natació Terrassa és l'únic representant de tot l'Estat en la competició continental
El Club Natació Terrassa és l'únic representant de tot l'Estat en la competició continental | Sean Fornelli
Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:42h
L’equip sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa ha quedat enquadrat al Grup A per disputar la primera ronda classificatòria de la Champions League, la màxima competició continental de la disciplina, que el club egarenc disputarà per tercera vegada a la seva història. Anteriorment, el CN Terrassa hi havia participat en les campanyes 2007-2008 i 2010-2011.

Els homes que entrena Dídac Cobacho formen part de l’únic dels tres grups que compta amb 5 equips, ja que als altres dos hi competeixen 4 conjunts. Els egarencs es veuran les cares amb l’OSC Budapest d’Hongria, el Sintez Kazan rus, el VK Banja Luka, de Bòsnia i Hercegovina, i el CF Portuense portuguès. Tots els partits d’aquest Grup A es disputaran a la ciutat de Banja Luka, a Bòsnia i Hercegovina, entre els dies 15, 16 i 17 de setembre.

Després de jugar la temporada passada l’Eurocup, el CN Terrassa puja així un graó competitiu i se situa entre els catorze conjunts europeus que afrontaran aquesta primera fase de la Champions League. Els dos primers equips de cada grup accediran a la segona fase de la competició. L’equip egarenc és l’únic espanyol representant a la cita continental.

Al grups B hi trobem el Napoli italià, l’Strasbroug francès, l’ENKA Sport turc i el Jadran de Montenegro. El C, finalment, el formen el Mornar Split croat, el Glyfada grec, el Galatasaray turc i l’ASA Tel Aviv d’Israel. Ambdós grups disputaran els seus partits en les altres dues seus seleccionades per acollir la Champions League, que són Estrasburg i Tel Aviv, respectivament.