Accident a l'A-2 a Castellbisbal amb tres camions i un turisme implicats

El Servei d'Emergències Mèdiques ha traslladat dues persones a l'Hospital de Martorell

Sergi Ambudio
23 d'agost del 2017
Actualitzat el 24 d'agost a les 8:16h
Tallada l'A-2 al punt quilomètric 590, a Castellbisbal, per un accident amb tres camions implicats, un dels quals té una fuita de combustible, i un turisme. S'han mobilitzat set dotacions Mossos d'Esquadra, quatre Bombers i quatre ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Fins al lloc del sinistre també s'hi ha desplaçat l'Helicòpter del SEM, que no ha hagut d'actuar.

Segons informa el Servei Català de Trànsit a LaTorre, s'han traslladat dues persones en ambulància a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. El seu estat no és ferits menys greus. Els Bombers han exarcerat un dels conductors dels camions, que havia quedat atrapat a la cabina.

Hi ha hagut gairebé 10 quilòmetres de retencions. Cap a les quatre de la tarda s'ha restablert la circulació. Per evitar el col·lapse, s'han fet desviaments per la N-IIa, l'antiga carretera nacional que creua el terme municipal de Castellbisbal per l'interior, i l'AP-7. El peatge de Martorell ha aixecat les barreres fins que la situació s'ha normalitzat.