Concentració aquest dijous a Rubí en suport a les víctimes dels atemptats

En un ple extraordinari, celebrat aquest dilluns, l'Ajuntament ha decretat cinc dies de dol oficial

Els representants del ple de Rubí signant en el llibre de condolències
Els representants del ple de Rubí signant en el llibre de condolències | Ajuntament de Rubí
Redacció
22 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:54h
Aquest dijous, a partir de les 19 hores a la plaça de Pere Aguilera de Rubí, s’ha convocat una concentració de repulsa del terrorisme i de suport a les víctimes. Aquesta és la crida que ha fet l’Ajuntament, després de celebrar aquest dilluns al vespre un ple extraordinari. A més, s’han decretat cinc dies de dol oficial.
 
Durant aquest temps les banderes del consistori onejaran a mig pal i fins aquest divendres hi haurà habilitat un llibre de condolències a l'edifici consistorial. El plenari ha manifestat "el nostre dolor i solidaritat" a les víctimes, especialment a les dues de la localitat vallesana, atropellades per la furgoneta a la Rambla de Barcelona. I ha garantit “suport, escalf i estima” de l'administració i la ciutadania als familiars i entorn “per superar aquests moments tan difícils”.
 
També ha expressat "el més enèrgic rebuig i condemna" als atacs terroristes i que persegueixen “erosionar i trencar” la cohesió social que diàriament treballen per aconseguir i consolidar, una voluntat a la que Rubí no cedirà.

Ha defensat que el municipi és "una ciutat de pau i convivència, de solidaritat i acollida, construïda a partir de sediments vinguts d’arreu" i que en aquests moments difícils s'han reafirmat i se sobreposaran “aquesta barbàrie” amb esforç , lluita i solidaritat.