Les obres a la Rambla d'Ègara s'allarguen mitja setmana

L'Ajuntament de Terrassa havia previst finalitzar els treballs de millora dels passos de vianants el diumenge 20 d'agost | Segons ha previst l'equip d'obra, la Rambla romandrà tancada fins aquest dimecres

Redacció
21 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:33h
Les obres de millora dels passos de vianants de la rambla d'Ègara duraran més del previst. L'Ajuntament de Terrassa havia previst inicialment que els treballs estarien finalitzats el diumenge 20 d'agost i, aquest mateix dia, la circulació d'autobusos i vehicles de veïns recuperaria la normalitat.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, però, la Rambla romandrà tallada al trànsit fins aquest dimecres, 23 d'agost. Les obres van iniciar-se el 31 de juliol, aprofitant la temporada d'estiu, quan hi ha menys afluència de gent a la ciutat. La prioritat de l'equip de treball és finalitzar, de totes totes, la millor abans del setembre.

Així, durant la primera part d'aquesta setmana, els autobusos de les línies L1, L2, L3, L4, L5, L6, l8, L9, L12 continuaran circulant pels carrers d'Arquimedes i Galileu.