El Terrassa FC, primer líder de la lliga

L'equip egarenc s'estrena amb una victòria per 3 a 0 contra el Gavà

El Terrassa va marcar tres gols en el primer partit de lliga a casa.
El Terrassa va marcar tres gols en el primer partit de lliga a casa. | Terrassa FC
21 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:23h
El Terrassa FC ha començat la lliga 2017-2018 a la Tercera Divisió de la millor manera possible i és el primer líder del grup. L'equip entrenat per Cristian García s'ha estrenat amb una contundent victòria per 3 a 0 contra el CF Gavà, a l'Estadi Olímpic de Terrassa. Els egarencs van anar de menys a més i van acabar convencent contra un rival, tot cal dir-ho, en hores baixes i que només comptava amb dotze futbolistes disponibles per afrontar el debut en lliga.

En la primera meitat, l'inici no va ser l'esperat. Va costar crear ocasions de gol però, finalment, en l'últim minut abans del descans Nils Puchades va aconseguir marcar el primer gol, en engaltar una bona centrada des de la banda dreta.

Amb el marcador favorable, la represa va ser més fàcil. El japonès Daisuke, un dels millors jugadors del partit, va esdevenir l'estrella en marcar el segon gol, en el minut 49. No va ser un gol qualsevol: xut imparable des de fora de l'àrea que va entrar per l'escaire sense donar opcions al porter visitant.

Amb el cansament físic i mental dels jugadors visitants, el Terrassa FC va esdevenir l'amor i senyor del partit. El Gavà, mancat de banqueta, va acabar jugant amb el porter suplent com a davanter. El club del Baix Llobregat viu una greu crisi institucional que el pot fer patir esportivament. En el tram final del partit, una passada de Carreón va permetre que Raúl Torres tanqués el marcador amb el 3-0 definitiu.