VÍDEO El Vallès s’aboca en els homenatges per condemnar els atacs terroristes

Resposta de la ciutadania a les portes de tots els ajuntaments

Flors per les víctimes dels atacs terroristes
Flors per les víctimes dels atacs terroristes | Xavier Segura
Redacció
18 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:18h
Igual que arreu de Catalunya, el Vallès Occidental ha respòs a la crida per condemnar els atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils. Els cinc minuts de silenci convocats per aquest divendres s’han repartit per tot el territori vallesà.

A Castellar, per exemple, més de 300 persones, s’han aplegat a la plaça d’El Mirador. També bona resposta a Sant Cugat, localitat que compta amb dues persones ferides, però amb pronòstic reservat. En aquest sentit, l’alcaldessa, Mercè Conesa, ha expressat el seu desig que “puguin millorar de manera immediata”. Una altra de les poblacions vallesanes marcades per l’atemptat a Barcelona ha estat Rubí. Gairebé mig miler de persones s’han reunit a les portes de l’Ajuntament per mostrar el “rebuig enèrgic a qualsevol tipus de violència”, tal com ha exclamat l’alcaldessa, Ana Maria Martínez. El consistori rubinenc resta a l’espera de confirmació oficial sobre les víctimes de la localitat per allargar el dol institucional una setmana.

També els aplaudiments s’han escoltat a Ripollet, Montcada i Reixac, Cerdanyola, Polinyà i tota la resta de municipis per fer palesa la seva repulsa. Unes concentracions que aniran acompanyades de tres dies de dol i les banderes que onejaran a mig pal.