Un nen de tres anys del Vallès, entre els morts de l'atemptat a la Rambla

És de Rubí i la família té una segona residència a Llimiana, on són molt coneguts

 L'atemptat perpetrat amb una furgoneta a la Rambla causa 13 morts i 86 ferits
L'atemptat perpetrat amb una furgoneta a la Rambla causa 13 morts i 86 ferits | ACN
Redacció
18 d'agost del 2017
Actualitzat a les 14:03h
Segons ha avançat Segre i ha pogut confirmar Pallars Digital, un nen de 3 anys de Rubí, Javier Martínez, i amb vincles familiars a Llimiana (Pallars Jussà), és una de les víctimes de l’atemptat terrorista d’aquest dijous a la Rambla de Barcelona. El petit i la seva família viuen en aquesta població del Vallès Occidental, però tenen segona residència a la població pallaresa.

L’Ajuntament de Llimiana ha expressat el seu condol i escalf a la família, molt coneguda al poble, on participa activament de la majoria d’actes i activitats que s’hi organitzen. Segons ha explicat en declaracions a Pallars Digital l’alcalde de Llimiana, Josep Terré, la població està “consternada” per aquest tràgic succés.

En un acte espontani, ahir a la nit els veïns de Llimiana van encendre espelmes a la porta de l’església en record al petit Javi. Terré ha detallat que la família té dos cases a la població, la dels avis del nen mort i la dels pares. Un tiet de la víctima també té residència a la zona, en concret a Sant Miquel de la Vall, segons ha detallat l'alcalde.

Terré ha confirmat, a més, que una familiar del menor és una de les ferides greus de l’atemptat a la Rambla de Barcelona. Segons relata, el menor anava acompanyat de la seva mare i de dos familiars més quan es va produir l’atac.

Terré ha assegurat que Llimiana “farà el que sigui possible” per ajudar a la família. Com en la immensa majoria dels consistoris catalans, aquest migdia s’han convocat cinc minuts de silenci davant la Casa de la Vila per condemnar els atacs terroristes a Barcelona i Cambrils.