Dos atropellaments a vianants en dues hores a Terrassa

El primer, amb un turisme implicat, es va produir a l'avinguda de Jacquard i el segon, amb una bicicleta com a protagonista, al carrer de l'Agricultura

Redacció
17 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:33h
Doble atropellament a vianants en poc més de dues hores. El primer va tenir lloc a les 11.30 h de dilluns, quan la víctima creuava la calçada amb el semàfor en vermell pel pas de vianants ubicat a l’avinguda de Jacquard amb el carrer de Salmerón. Segons els testimonis dels fets, el conductor del turisme va iniciar la marxa quan el semàfor que l’afectava es va posar en verd i no es va apercebre de la presència del vianant, que creuava la via. Una ambulància va traslladar al vianant a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa per ser atès de les lesions. Està fora de perill. 

Dues hores més tard, cap a dos quarts de dues de la tarda, una bicicleta que circulava en sentit contrari a la marxa pel carrer de l’Agricultura va atropellar un home que creuava correctament pel pas de vianants ubicat a l'altura de la carretera de Montcada. El vianant va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa per ser atès de les seves lesions. La seva vida no corre perill.