Denunciat per tinença d'armes il·lícites, conduir amb el carnet suspès i doblar la taxa d'alcoholèmia

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar el conductor perquè circulava fent ziga-zagues pel carrer d'Olot

Redacció
17 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:03h
La Policia Municipal de Terrassa ha sancionat un home per doblar la taxa d'alcoholèmia màxima permesa al volant, circular sense permís de conduir en regla i per dur armes il·lícites. Els fets van tenir lloc la matinada de dimarts, quan una patrulla policial va localitzar un vehicle que circulava de banda a banda pel carrer d'Olot, a l'altura del carrer de Mura.

Els agents van fer-lo aturar i van comprovar que mostrava símptomes d'haver consumit alcohol. Se'l va sotmetre a un control i va donar una taxa de 0,56 mg/l, el doble de la permesa en conductors amb més de dos anys de carnet (0.25 mg/l). A més a més, no tenia la documentació al dia. Circulava amb una suspensió cautelar del permís de conduir per part d'un jutjat penal de Terrassa. Així, la policia va obrir diligències penals contra l'home per estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit, així com la sanció reglamentaria per conduir un vehicle de motor i donar una taxa d'alcohol no permesa per llei.

Però això no és tot. Els agents també van escorcollar l'interior del cotxe i van localitzar un bat de beisbol, per la qual cosa també se'l va sancionar per dur armes il·lícites. El vehicle ha quedat immobilitzat mitjançant un parany municipal.