Els agents de policia de Terrassa es rapen al zero pel càncer infantil

La campanya #paralosvalientes consisteix en un calendari solidari per recaptar fons per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona | 24 membres del cos policial municipal s'han deixat rapar els cabells per 12 nens amb càncer

La Policia Municipal de Terrassa es rapa al zero per lluita contra el càncer infantil
La Policia Municipal de Terrassa es rapa al zero per lluita contra el càncer infantil | Twitter - @PMTRSolidaritat
Redacció
11 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:40h
La Policia Municipal de Terrassa ha engegat una campanya per recaptar fons pel càncer infantil. 24 agents s'han deixat rapar al zero per 12 nens que pateixen càncer. Un infant per cada mes de l'any. Amb les fotografies s'està elaborant un calendari solidari, els beneficis del qual aniran destinats a l'Hospital de Sant Joan de Déu, que esdevindrà referència internacional en aquesta disciplina amb la construcció del nou Pediatric Cancer Center.

A escala global, la campanya Para Los Valientes compta amb la participació d'estrelles mundials del món de l'esport com el davanter del Futbol Club Barcelona Leo Messi. La iniciativa del cos policial terrassenc ha generat molt d'interès i seguiment a les xarxes socials. Sota el lema "Posa't al seu cap", els precursors de la campanya van publicar ahir un vídeo carregat d'emocions en el seu perfil de Twitter. L'objectiu és expandir la campanya a la resta de municipis de Catalunya i l'Estat espanyol. El calendari tindrà un preu de 5 euros i sortirà a la venda amb una primera tongada de 3.000 exemplars. No obstant això, la Policia Municipal de Terrassa no descarta haver d'imprimir-ne molt més, tenint en compte el gran ressò que està generant.