Quatre ferits en accidents de trànsit per caigudes fortuïtes amb el ferm mullat

Motoristes i ciclistes de Terrassa van patir les conseqüències de circular amb pluja

Redacció
10 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:51h
La Policia Municipal de Terrassa va haver d'actuar dimarts en tres accidents de trànsit per caigudes fortuïtes a causa del ferm mullat.

Dues persones van haver de ser ateses, cap a les dotze del migdia, a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa per lesions lleus al caure de la motocicleta en què circulaven pel carrer de Josep Tapiolas. El conductor i el seu acompanyant van caure fortuïtament al frenar davant d’un senyal d’Stop, a causa de l’asfalt mullat. Una dotació de la Policia Municipal s’hi va adreçar i va demanar dues ambulàncies per traslladar-los.

A la mateixa hora, un particular va informar a la Policia Municipal que un ciclista havia sofert un accident de trànsit a la carretera de Castellar, a l’alçada de l’avinguda de Font i Segué. La víctima va informar als agents que havia caigut perquè va frenar i va relliscar a causa de la pluja. Una ambulància va traslladar el ciclista a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on va ser atès de diversos cops.

Cap a les 13.00 h, el 112 va alertar la Policia Municipal de la caiguda d’un altre motorista al carrer d’Estanislau Figueras, a l’alçada del carrer de Santiago Rusinyol. El conductor va frenar i el vehicle va relliscar a causa del ferm mullat. Una ambulància va evacuar el conductor a l’Hospital de Terrassa, on va ser atès de lesions lleus.