Queralt Velasco, segona a la Travessia Nedant de Sitges

La nedadora del CN Terrassa va aturar el cronòmetre tan sols un segon després que la guanyadora de la categoria absoluta d'una de les proves més antigues de Catalunya

Delegació del CN Terrassa  a la Travessia de Sitges
Delegació del CN Terrassa a la Travessia de Sitges | CN Terrassa
Redacció
07 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:25h
La nedadora del CN Terrassa Queralt Velasco va aconseguir ahir una meritòria segona plaça en categoria absoluta en la 68a Travessia Nedant de Sitges. La prova, una de les més antigues de Catalunya, està inclosa en el calendari oficial del Circuit Català de Travessies de la Federació Catalana de Natació i va aplegar 447 nedadors de totes les edats. 
 
Velasco va completar la distància de 2.200 metres en 32 minuts i 23 segons, marca que li va proporcionar la victòria en la categoria infantil. María José Mójica, de CN Barcelona, va encapçalar la general femenina amb una marca de 32’22”, mentre que Janna Blaya (CN Igualada) va completar el podi amb un registre de 32’28”.
 
Pol Escofet, 7è de la general i 1r infantil
 
El club va comptar amb una àmplia representació en aquesta travessia. En aquest sentit, cal destacar que Pol Escofet va ser setè de la general i guanyador de la categoria infantil amb un temps de 31’41”.