El Kau de les Fades tanca el cicle de concerts d'estiu amb una dosi de jazz «manouche»

La intèrpret Núria Jaouen, al capdavant de Gipsy NUR Project, són els encarregats d'abaixar la persiana del cicle "Música a la fresca" amb més afluència de públic

Els Gipsy NUR Project, protagonistes del cinquè i darrer concert del cicle d'estiu del Kau de les Fades
Els Gipsy NUR Project, protagonistes del cinquè i darrer concert del cicle d'estiu del Kau de les Fades | Gipsy NUR Project
Redacció
02 d'agost del 2017
Actualitzat el 03 d'agost a les 17:25h
El seu pare és francès i la seva mare catalana. Gipsy NUR Project és el seu projecte més personal i ella serà l'encarregada de comandar el darrer concert d'estiu del Kau de les Fades aquest divendres. El seu nom és Núria Jaouen. Compositora, poetessa, pianista, clavecinista, cantant i, sobretot, amant de la vida cultural de Terrassa.

Els Gipsy NUR Project tancaran el cicle "Música a la fresa" amb més afluència de públic. Més de 400 persones han desfilat per alguns dels 5 concerts programats al llarg de les darreres setmanes en el bar del Parc de Vallparadís. La seva actuació començarà a les 10 de la nit i serà gratuïta. La Núria hi posarà la veu i tocarà el piano, mentre que en Lluis Cuadrench s'encarregarà dels acords de guitarra.



L'essència del grup radica en la interpretació de la cançó francesa, enriquida amb composicions pròpies amb arranjaments del jaz manouche i el swing. El seu primer disc, que encara no té un any de vida, va veure la llum oficialment a la Nova Jazz Cava de Terrassa. Deu temes en francès i dos en català vesteixen el treball, el qual compta amb la col·laboració de músics destacats del jazz i l'àmbit clàssic de Catalunya, França i, fins i tot, Rússia i Ucraïna.