Cinquè repte per al terrassenc Xavi Pérez al capdavant de la selecció femenina júnior

Fins ara, el tècnic del CN Terrassa ha assolit amb el combinat quatre medalles de plata: dues en Europeus i dues en Campionats del Món de waterpolo

Xavi Pérez tornarà a exercir de seleccionador.
Xavi Pérez tornarà a exercir de seleccionador. | CN Terrassa
Redacció
31 de juliol del 2017
Actualitzat el 01 d'agost a les 17:00h
El tècnic del Club Natació Terrassa Xavi Pérez viurà el mes de setembre la seva cinquena experiència com a màxim responsable de la selecció espanyola femenina júnior de waterpolo. L’entrenador egarenc conduirà el combinat estatal júnior femení en el Campionat del Món que se celebrarà entre el 3 i el 9 de setembre a Volos (Grècia). I ho farà amb la càrrega de l’èxit a l’esquena. Pérez va aconseguir pujar al podi en les quatre competicions anteriors en què va exercir com a seleccionador: plata en el Campionat d’Europa Júnior celebrat a La Haia (Holanda) l’any passat, plata al Campionat del Món Sub’20 celebrat a Volos (Grècia) el 2015, bronze al Campionat d’Europa d’Ostia (Itàlia) el 2014 i plata al Campionat del Món novament a Volos l’any 2013.
 
 “Com sempre, estic molt agraït per la confiança que diposita la Federació Espanyola en mi. Gaudiré d’una nova oportunitat de treballar amb la selecció, una experiència que em permet aprendre moltíssim, coneixement que trasllado posteriorment al club, als altres tècnics i a les jugadores. Per a mi, suposa un màster o un postgrau intensiu. Cap curs m’ho podria ensenyar”, explica Pérez.
 
El tècnic local entén que haver pujat al podi les quatre vegades que ha exercit de seleccionador suposa un aval. “És una fita que no se’m pot atribuir només a mi. Sempre he comptat amb equips de treball excel·lents al meu costat que han estat vitals en la consecució dels èxits”. Pérez subratlla, a més, que ha tingut la sort de tenir sota les seves ordres diverses generacions de “grans jugadores, moltes de les quals estan disputant el Campionat del Món Absolut de Budapest”.
 
Una primera llista de catorze waterpolistes
 
L’entrenador egarenc ha elaborat una primera llista de catorze waterpolistes, entre les quals figura la nova jugadora del CN Terrassa Elia Montoya, que s’exercitaran al CAR de Sant Cugat entre el 14 d’agost i el 2 de setembre. A partir del 29 d’agost, s’afegiran als entrenaments waterpolistes procedents de la selecció estatal que disputarà el Campionat d’Europa Juvenil que tindrà lloc a Novi Sad (Sèrbia) entre el 19 i el 28 d’agost.