El Terrassa FC debutarà a la lliga a l'Estadi Olímpic contra el Gavà

El primer partit fora de casa serà al camp de l'Europa, a la segona jornada

Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:48h
El Terrassa FC ja coneix el calendari de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió de la temporada 2017-18. Els terrassistes debutaran el 20 d'agost contra el CF Gavà a l'Estadi Olímpic de Terrassa i jugaran contra el CE Europa, el cap de setmana següent, el primer partit a domicili.

A la tercera jornada, el 3 de setembre, el Terrassa FC rebrà la visita de l'AE Prat, equip que precisament serà el primer rival del nou Terrassa FC, ja que dissabte 29 de juliol (20.30h) vermells i pratencs jugaran la primera ronda de la Copa Catalunya a l'Estadi Olímpic. El CE L'Hospitalet (a domicili el 10 de setembre), el Reus Deportiu B (a casa, el 13 de setembre), la UE Figueres (a Vilatenim, el 17 de setembre) i el FC Santboià (a l'Olímpic, el 24 de setembre), completen el llistat d'equips rivals del primer mes de competició del nou Terrassa FC.

El primer matx davant el filial del RCD Espanyol es jugarà a la 10a jornada, el 15 d'octubre, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i el primer derbi vallesà contra el Cerdanyola del Vallès FC, a la 18a jornada, el 3 de desembre, a Les Fontetes.

El Terrassa FC tancarà la primera volta a casa el 17 de desembre, en el darrer partit de l'any 2017, davant la UE Castelldefels. L'equip terrassista jugarà l'últim matx del campionat el 13 de maig a Els Canyars.
 

Calendari Tercera Divisió grup V / FCF