Fundació Mina aporta 7.700 litres de llet al Rebost de Terrassa

La Fundació porta a terme accions de sensibilització mediambiental i educativa, i arran la crisi, cada vegada més ha dedicat esforços a la cohesió i l'ajut social

Els aliments donats per Fundació Mina al Rebost.
Els aliments donats per Fundació Mina al Rebost. | Mina
Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:16h
Marc Galí, representant del Patronat de la Fundació Mina d’Aigües de Terrassa, ha lliurat aquest dimarts els aproximadament 8.000 quilos de producte al magatzem centralitzat del Rebost (Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa), en un acte en el qual hi ha assistit Marià Gàllego, president de Creu Roja Terrassa, entitat que gestiona el Rebost.
 
El lliurament, valorat en 4.000 euros, ha estat de 7.700 litres de llet, per donar resposta a una necessitat sobrevinguda.
 
Marc Galí ha recordat que des del 2009, Fundació Mina ja porta lliurades més de 141 tones d’aliments, amb les que s’ha pogut ajudar a més de 35.000 persones, segons els càlculs proporcionals que efectua el mateix Rebost. Es tracta de col·laboracions amb les persones més necessitades que Mina, mitjançant la Fundació, espera poder continuar realitzant.
 
Marià Gàllego, en la seva intervenció, ha comentat que gràcies al repartiment d’aliments s’ha pogut parar el primer cop, però que ara, confia que amb la implantació de la renda mínima garantida, la situació millori, tot i que encara és molt preocupant.
 
L’any 1999, Mina Pública d’Aigües de Terrassa, SA va crear la Fundació Privada Mina d’Aigües de Terrassa amb l’objectiu de promoure i fomentar, sense ànim de lucre, la millora integral de la qualitat de vida de les persones i del medi on habitem.
 
Des d’aleshores, al llarg dels seus més de 17 anys de funcionament,ha mantingut la seva permanent preocupació mediambiental i social i ha desenvolupat activitats de mecenatge, educatives, mediambientals i de caire benèfic-social que la societat fundadora, per la seva pròpia essència, ja venia realitzant. Les seves activitats s’han anat multiplicant amb el temps i, en els darrers períodes, amb motiu de la situació econòmica que s’ha anat vivint, s’ha incrementat notablement el pressupost destinat a activitats de solidaritat i ajut social.

Els recursos de la Fundació els aporta, gairebé en la seva totalitat, l’entitat fundadora Mina, Aigües de Terrassa i el seu Grup d’empreses i en cap cas han estat imputats com a despesa en les tarifes d’aigua dels diferents municipis abastits.