L'holandesa de ciberseguretat Brightsight obre una seu a Sant Cugat

És la primera fora del país neerlandès

Redacció
24 de juliol del 2017
La seu de Brightsight a Delft.
La seu de Brightsight a Delft. | Brightsight
L’empresa de ciberseguretat dels Països Baixos Brightsight ha obert, aquest dilluns al polígon de Can Sant Joan, a Sant Cugat, la primera seu fora del país i preveu crear-hi 40 llocs de treball en tres anys. La companyia ha adquirit l’start-up catalana Bitwise i això els ha donat “una capacitat i expertesa inicial molt potent” que els ha empès a establir-se a Catalunya, fet que els permetrà seguir creixent i estar a prop dels clients que tenen a l’àrea, ha comentat Xavier Vilarrubla, director de la nova seu.

Brightsight ofereix serveis d’avaluació de seguretat TIC per a altres empreses de tot el món en sectors com els sistemes de pagament, la identificació electrònica o Internet de les Coses (IoT en les seves sigles en anglès).

Per aquest projecte d’inversió, Brightsight ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de l’àrea de captació d’empreses estrangeres d’ACCIÓ. La companyia, amb més de 30 anys d’activitat i seu a Delft (Països Baixos), té 150 treballadors i recentment ha obert un laboratori a Pequín, a la Xina. Actualment, segons Acció, hi ha 597 empreses dels Països Baixos establertes a Catalunya, un 8,4% de les multinacionals al país.