Mina excel·leix en el compliment de la Carta de Compromisos amb un 98%

És la millor registre des de 2009, avaluada a partir de dades auditades del sistema de gestió

Redacció
25 de juliol del 2017
Mina, Aigües de Terrassa ha obtingut un 98,05% en el grau de compliment de la Carta de Compromisos el segon trimestre de l'any, segons ha comunicat la mateixa empresa. Aquesta torna a ser la millor dada de compliment mig des de que l'any 2009 es va posar en marxa aquesta carta de Compromisos de Mina amb els seus clients. En els darrers tres exercicis, ha mantingut la nota d'excel·lència, gairebé sempre per sobre del 96%.
 
Els dotze compromisos que conformen aquesta Carta amb els clients, s'avaluen a partir de dades auditades del sistema de gestió.
 
Mina es va comprometre l'any 2009, quan va presentar la Carta de Compromisos, a fer-ne públics els resultats. És per això que al web de l'empresa, es pot trobar tota la informació sobre la Carta de Compromisos de Mina, així com el darrer detall i explicació del càlcul d'aquests compromisos.
 
Donació a la Fundació
 
Tal com també estableix la carta, en el moment que hi ha un incompliment dels compromisos establerts, Mina fa una donació a Fundació Mina d'uns imports per tal de destinar-los a finalitats socials, com ara el repartiment d'aliments als més necessitats, al Programa d'Ajuts a escolars amb dificultats econòmiques o a incrementar la dotació del Fons Social de l'Aigua. Des dels inicis de l'aplicació de la Carta de Compromisos, s'han aportat un total de 44.268 euros.