Tres detinguts per atracar un supermercat de Martorell amb la complicitat de la caixera

La treballadora atracada i alhora còmplice feia una substitució d'un dia a l'establiment i és familiar d'un dels lladres

Imatge de la càmera de seguretat en què es pot veure com la detinguda, que feia de caixera, treu feixos de bitllets de la caixa registradora per ordre de l'atracador i còmplice en aquest robatori simulat en un supermercat de Martorell.
Imatge de la càmera de seguretat en què es pot veure com la detinguda, que feia de caixera, treu feixos de bitllets de la caixa registradora per ordre de l'atracador i còmplice en aquest robatori simulat en un supermercat de Martorell. | CME
Redacció
24 de juliol del 2017
Actualitzat a les 8:04h
Els Mossos d’Esquadra van detenir tres persones per robatori en un supermercat de Martorell el passat 17 de juliol, incloent la caixera atracada, a qui s’ha considerat còmplice del delicte. La treballadora és familiar d’un dels detinguts i estava fent una substitució d’un dia a l’establiment, ja que el seu lloc habitual de treball és a Terrassa, i va insistir en ser a caixa.

El dia dels fets, el passat 25 de juny, un home armat amb un ganivet i amb la cara tapada va atracar el supermercat i es va endur els diners en metàl·lic que la caixera li va lliurar. L’atracador va marxar a peu però després va ser recollit per un vehicle, del qual s’ha descobert que el conductor era el cosí del pare de la caixera. Les tres persones han estat arrestades per delicte de robatori amb violència i intimidació i, després de passar a disposició judicial, el jutge n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.