El CN Terrassa afronta la fase final del Campionat d'Espanya Juvenil Masculí de waterpolo

La competició aplega els dotze millors equips i es disputa a les instal·lacions del CN Barcelona

Redacció
21 de juliol del 2017
Actualitzat a les 7:33h
El Club Natació Terrassa disputarà entre aquest divendres i diumenge la fase final del Campionat d’Espanya Juvenil Masculí de waterpolo, una competició que aplegarà els dotze millors equips de la categoria i que se celebrarà a les instal·lacions del CN Barcelona.
 
El conjunt d’Eduard Vera, actual campió de Catalunya, està enquadrat en el grup C. Debutarà aquest divendres a les 17.00h contra el CDW Turia i l’endemà dissabte, a les 9.00h, tancarà la primera fase contra el CN Helios. El grup A està integrat pel CN Atlètic-Barceloneta, el CDW Navarra i el Real Canoe NC; CN La Latina, CW Sevilla i CW Marbella formen el B; i CN Barcelona, CW Askartza i CNW Majadahonda Caude componen el D. Cada grup es desenvoluparà pel sistema de lligueta.
 
Els dos primers classificats de cada grup accediran als quarts de final, previstos per al dissabte a la tarda, mentre que els quatre tercers pugnaran pels llocs que van del novè al dotzè. Com és habitual en aquest format de competició, el matx de quarts de final significarà el tall de cara a la lluita per les medalles. Els guanyadors es classificaran per a semifinals, programades per al diumenge al migdia, mentre que els perdedors disputaran els partits per decidir les places de la cinquena a la vuitena. El matx pel tercer i quart lloc i la gran final se celebraran diumenge a la tarda, a les 17.00 i les 18.00h, respectivament.