Terrassa en Comú vol punts de connexió wifi gratuïts als espais públics de la ciutat

Presentarà al ple una proposta per adherir-se a la iniciativa de la Unió Europea WIFI4EU

Redacció
17 de juliol del 2017
Actualitzat el 18 de juliol a les 14:25h
Terrassa en Comú presentarà una proposta al ple del mes de juliol que demana implementar punts de connexió wifi oberts, gratuïts i de gran velocitat a espais públics de la ciutat mitjançant la iniciativa de la Unió Europea WIFI4EU.

L'any 2011, l'Ajuntament de Terrassa va desplegar una xarxa sense fils a diferents espais públics de la ciutat, però una normativa molt restrictiva sobre aquest tipus de servei ha fet que esdevingui obsolet i que no respongui a les necessitats actuals de navegació. El projecte WIFI4EU permet adequar aquest tipus de servei a les necessitats actuals de navegació i ofereix un marc regulador propi.

La proposta demana realitzar un projecte per la instal·lació de punts Wwfi a cada districte de la ciutat així com al parc de Vallparadís seguint els criteris marcats per aquesta iniciativa. La iniciativa posa a disposició d'organismes públics locals mecanismes per a finançar projectes d'implementació de punts de connexió wifi gratuïts i d'alta velocitat amb l'objectiu de connectar als principals centres de la vida pública abans de 2020.