ERC tria Terrassa per iniciar la precampanya pel referèndum de l'1-O

Carme Labòria, Isaac Albert, Joan Tardà i Marta Vilalta protagonitzaran un acte a les Arenes el 19 de juliol

Redacció
14 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:45h
Terrassa ha estat escollida per Esquerra Republicana de Catalunya com una de les primeres ciutats catalanes on començar a treballar per aconseguir el sí al referèndum de l'1 d'octubre. Així, ERC ha organitzat un acte carregat de simbolisme el dia 19 de juliol a les 19:30 h de la tarda, a la plaça de García Lorca de les Arenes.

Des del partit independentista destaquen que l'acte tindrà lloc "un dia després de la gran efemèride d'un franquisme que amb aquest referèndum volem deixar enrere per sempre", i en un barri "compromès i treballador, fet a si mateix a través de la tasca ferma de l'associació de veïns i amb un esperit que cal reivindicar de cara al referèndum". Igualment, destaquen el nom de l'indret triat, la plaça de García Lorca, "símbol de cultura i llibertat".

L'encarregada d'obrir l'acte serà la regidora d'Esquerra Republicana-Moviment d'Esquerres a l'Ajuntament de Terrassa, Carme Labòria, estretament lligada al barri per la seva família materna, que hi va residir des de l'arribada dels seus avis des d'Aguadulce (Sevilla).

Sota el lema "Una República per decidir-ho tot", intervindrà a l'acte el portaveu d'ERC-MES, Isaac Albert, conjuntament amb la Directora General de Joventut de la Generalitat i Secretària d'entorn d'Esquerra, Marta Vilalta, i el portaveu al Congrés dels diputats per Esquerra, Joan Tardà, que serà l'encarregat de concloure l'acte.