El waterpolista Sergi Mora torna al CN Terrassa

Amb 35 comença una segona etapa al club egarenc després d'un parèntesi de dos anys

Sergi Mora.
Sergi Mora. | CN Terrassa
Redacció
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:18h
Sergi Mora torna al Club Natació Terrassa. L’atacant manresà, de 35 anys, viurà la seva segona etapa al club egarenc després d’un parèntesi de dues campanyes al Debrecen hongarès. Mora, que esdevé la primera incorporació del sènior masculí de waterpolo de cara a la temporada 2017-2018, havia militat catorze temporades a l’entitat abans d’emprendre aquesta aventura internacional.
 
“Després de dos anys, era el moment de tornar. Tinc la família aquí i vull acabar la meva carrera esportiva al CN Terrassa”, explica el jugador manresà. “Des que prenc la decisió, la meva preferència sempre ha estat tornar al club. Ha estat pràcticament l’única opció que m’he plantejat”. En aquest sentit, Mora vol agrair al club i al cos tècnic “la confiança demostrada”. “Realment, estic molt content. El club és casa meva i afronto amb molta il·lusió aquesta nova etapa”.
 
El waterpolista manresà és conscient de la joventut del bloc al qual s’incorpora. “Intentaré aportar experiència i exigència i constància en els entrenaments per tal de potenciar les virtuts dels joves de la casa. A base de treballar amb ells, vull contribuir a fer-los millors amb l’objectiu que vagin agafant cada cop més protagonisme. Crec que és la manera d’apujar el nivell de l’equip”. Mora opina que el retorn serà molt senzill. “Vaig estar catorze temporades al club. Conec la filosofia que aplica. I conec molt bé al Dídac. Sé com treballa i sé el que vol de mi”.
  
El tècnic egarenc Dídac Cobacho explica que la incorporació de Sergi Mora suposa “comptar amb un waterpolista de qualitat contrastada”. “És un gran coneixedor de la casa i té una experiència que serà molt útil per als nostres joves jugadors. Ens farà millors”.
 
Un dels màxims golejadors de la història del club
 
Sergi Mora va néixer el 5 de juliol de 1982 a Manresa. Després de jugar tres temporades a Divisió d’Honor amb el CN Catalunya, va arribar al CN Terrassa la campanya 2000-2001 de la mà de Rafael Aguilar. Progressivament, el seu paper en l’equip va anar creixent fins a proclamar-se màxim golejador de la lliga les temporades 2008-09 i 2009-10. El manresà va ser, sens dubte, un dels protagonistes de l’evolució d’un equip que va instal·lar-se en l’elit estatal.

Amb la selecció espanyola, Mora va aconseguir la medalla de plata a la Lliga Mundial 2006 a Atenes i la medalla de bronze en el Campionat d’Europa de Belgrad 2006 i en la Copa del Món de Budapest 2006. A més, va participar en el Campionat del Món de Mont-real 2005 i en el Campionat d’Europa de Màlaga 2008. El maig de 2015 va anunciar la seva marxa al Debrecen hongarès, equip en el qual ha militat les dues darreres temporades. “En general, ha estat una experiència positiva. He pogut conèixer un altre waterpolo i una altra manera de treballar”.