Victòria d'Harbil i Lebedieva en la Cursa Atlètica Popular de Ca n'Anglada

En categoria infantil s'imposen Borràs i Jiménez

Primers tres classificats en categoria masculina.
Primers tres classificats en categoria masculina. | AEMMT
12 de juliol del 2017
Actualitzat a les 7:12h
El darrer cap de setmana, amb motiu de la Festa Major de Ca n'Anglada, es va celebrar la XXXV Cursa Atlètica d'aquest barri, puntuable pel Circuit de Curses Activa't, amb una inscripció oficial d'uns 200 atletes a més dels participants de darrer moment no inclosos en la classificació.

En categoria absoluta masculina, cursa molt disputada entre els primers classificats amb victòria final per Lahcen Harbil, seguit de Marc Otero i Toni Fernández, segon i tercer classificats respectivament. En categoria femenina, victòria per Inna Lebedieva, seguida de Maria Ruiz i, a més distància, Lola Espinosa.

Els participants, uns 170 inscrits oficialment, van recórrer un traçat de 5.200 metres per diferents carrers del barri de Ca N'Anglada, amb sortida i arribada davant la Parròquia de Sant Cristòfol. En categoria masculina la cursa va ser molt igualada especialment en els seus primers instants. A poc a poc, Harbil, que va liderar en tot moment la prova, va aconseguir treure alguns metres als seus més immediats perseguidors Otero, Fernández i Chamorro, distància que va mantenir fins al final de la cursa imposant-se amb un crono final de 00:16:50. El segon classificat, Marc Otero, va marcar un temps de 00:17:04, Toni Fernandez va completar el pòdium en categoria absoluta masculina amb un temps de 00:17:10.

En categoria absoluta femenina la disputa entre els primers llocs de la mateixa es va reduir bàsicament en dues corredores, Lebedieva i Maria Ruiz que, ja des del principi de la mateixa, van demostrar la seva intenció d'imposar-se en la cursa. Finalment, Lebedieva va ser la guanyadora de la cursa amb un temps de 00:20:22, a setze segons de la seva perseguidora Maria Ruiz, 00:20:38. La tercera classificada va ser Lola Espinosa a més d'un minut d'Espinosa, 00:21:46.

En categoria infantil, els participants van recórrer un circuit de 2.500 metres. Victòria clara per Roger Fernández en categoria masculina que va marcar un temps de 10'28" seguit per Adrian Peñafiel, 11'11" i Denis Varela, 12' 21". En categoria femenina victòria per Aroa Jiménez amb un temps final d'11'18", seguida de Ainhara Peñafel, 11'48" i Clàudia Alarcon, 11'59".