Torneig Hockey Solidari lliura els primers 30.000 euros a projectes socials

S'han assignat 6.000 euros a cadascuna de les cinc entitats beneficiàries

Lliurament dels xecs del Torneig Hockey Solidari.
Lliurament dels xecs del Torneig Hockey Solidari. | THS
Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 7:21h
Els primers 30.000 euros de la recaptació aconseguida a la novena edició del Torneig Hockey Solidari ha estat lliurada ja als projectes destinataris a l’escenari terrassenc de la Masia Freixa. Carmen Mas, presidenta de l’Associació Torneig Hockey Solidari, i Ivà Morcillo, secretari, han fet entrega dels xecs als representants dels cinc projectes.

Enguany, els projectes que es beneficiaran són de la Creu Roja de Terrassa, Esplai La Fàbrica de Can Tusell, Centre Esplai Guadalhorce, Associació ALBA i Associació La Causa Nostra Laetitiae.

Gràcies als més de 1.300 participants, la col·laboració dels voluntaris i dels patrocinadors el passat 11 de juny al Club Egara, la recaptació global del Torneig ha estat superior als 46.000 euros dels quals se'ls ha de restar les despeses. A falta del tancament oficial dels resultats encara no es pot concretar la xifra final de repartiment però sí que s'ha pogut fer un primer lliurament de 6.000 euros a cada entitat per tal de començar a materialitzar els projectes als quals van destinats els beneficis. La següent entrega es farà una vegada tancats els resultats.
 
Els representants de les entitats han expressat la il·lusió que els fa rebre aquesta ajuda, especialment els projectes que la rebien per primera vegada com l’Associació ALBA o La Causa Nostra Laetitiae. Carmen Mas ha destacat "l’ajuda que hem rebut aquest any de les mateixes entitats destinatàries en forma de voluntaris, s’ha notat molt i és d’agrair".