El Terrassa FC tanca un acord amb FootballAim

Es tracta d'una aplicació de gestió esportiva que compta amb eines per facilitar el treball als entrenadors i coordinadors de futbol

Redacció
06 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:49h
El Terrassa FC ha tancat un acord amb FootballAim, una eina que permet dissenyar, planificar i controlar totes les necessitats d'un club de futbol, els seus entrenadors i jugadors.

L’aplicació, que simplifica la planificació dels entrenaments i de la temporada i proporciona a l’entrenador eines per a millorar el rendiment dels seus equips, compta amb quatre seccions per a solucionar els problemes que es plantegen a un club i a tots els seus membres.

L'acord inclou una llicència per a la temporada 17-18 per a cada entrenador del futbol base i per al cos tècnic del primer equip del Terrassa FC. FootballAim permetrà al futbol base i a l’equip de Tercera Divisió del Terrassa FC crear una base de dades gràcies a la qual podrà recollir informació sobre jugadors, entrenaments i rivals.

FootballAim és la plataforma líder de gestió esportiva que compta amb eines simples i potents per facilitar la feina tant d'aficionats com professionals. A més, permet seguir l'evolució dels jugadors i equips per millorar el seu rendiment i preparar els esdeveniments que es desenvolupin durant la temporada.

Amb aquest acord, el Terrassa FC se suma a la llarga llista de clubs que ja utilitzen FootballAim que conformen el RCD Espanyol, el CE L’Hospitalet, la UAT Horta, el FC Martinenc o el Molins de Rei CF, entre molts altres.