Els Minyons de Terrassa, protagonistes del primer «Quarts de Nou» de l'any

La Festa Major de Terrassa i un reportatge sobre els malves, a més de dues mares castelleres de la colla, centren el primer programa de la temporada

El 3 de 10 amb folre i manilles carregat dels Minyons de Terrassa a la seva Festa Major.
El 3 de 10 amb folre i manilles carregat dels Minyons de Terrassa a la seva Festa Major. | ACN
Redacció
06 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:22h
El periodista Agustí Forné s'estrena aquest dijous, poc després de les deu de la nit, com a presentador del programa casteller 'Quarts de nou' al 33 en la seva 23a temporada. Forné que té una llarga experiència al món casteller, és l’encarregat de la informació castellera, al 3/24 i als telenotícies.

Com ha informat la CCMA en un comunicat, Forné també presentarà el resum de les set diades castelleres que TV3 coprodueix amb la XAL. Forné debuta en la presentació de 'Quarts de nou' amb el capítol 'Instint maternal' centrat especialment en la Festa Major de Terrassa i en les dones castelleres. El programa d'aquesta setmana es pregunta com es pot compaginar la maternitat i el fet de no deixar de fer castells.

El primer programa de 'Quarts de nou' conduit per Forné presentarà el testimoni i l’experiència de Sílvia Valdívia i de Jordina Masseguer, dels Minyons de Terrassa, i d'Helena Llagostera, de la colla Joves de Valls, que ha tingut sis fills i no ha deixat mai de fer castells. El programa acabarà a Terrassa, per esbrinar les curiositats i les interioritats del local dels Minyons de Terrassa.

Forné actualment compagina els directes d''Els Matins' de TV3 amb les cròniques en directe de les diades castelleres per al 3/24 i el 'TN migdia cap de setmana'. El periodista mantindrà aquesta activitat informativa durant tota la temporada i també farà la cobertura informativa de 20 diades castelleres, set de les quals tindran un programa resum de 50 minuts a TV3, que s'encarregarà de presentar ell mateix.