FOTOS La tempesta deixa diverses destrosses als carrers de Terrassa

Un arbre ha caigut damunt d'un cotxe al barri del Poble Nou - Zona Esportiva i ha danyat les carpes de la fira d'artesania de la Rambla

Un arbre, caigut damunt d'un cotxe al carrer dels Voluntaris Olímpics.
Un arbre, caigut damunt d'un cotxe al carrer dels Voluntaris Olímpics. | Albert Prieto
Albert Prieto / Joaquim Albalate
28 de juny del 2017
Actualitzat a les 21:47h
La tempesta d'aigua, calamarsa i vent que ha caigut durant uns breus minuts aquest dimecres al vespre ha deixat destrosses de diversa consideració als carrers de Terrassa. Diversos arbres han caigut pel fort vent, que també ha tingut conseqüències per al material de la Festa Major que ja s'havia començat a instal·lar als carrers del centre.

Per exemple, al barri del Poble Nou - Zona Esportiva un arbre s'ha trencat pel tronc i ha caigut damunt d'un cotxe. Una unitat dels Bombers s'ha hagut de desplaçar per retirar les restes de l'arbre. L'accident no ha causat danys personals.

El vent i la pluja també han deixat conseqüències a altres zones de la ciutat, com al centre i a Ca n'Aurell, on el terra ha quedat ple de branques i de restes d'arbres. Per exemple, a la rambla d'Ègara un arbre s'ha trencat per la meitat davant del Centre Cultural, i part de les tendes que s'havien muntat per acollir la fira d'artesania de Festa Major han caigut o han acabat a la vorera contrària. El vent també ha mogut contenidors a diverses zones de la ciutat.

El xàfec, curt però intens, ha sorprès molts terrassencs que no s'esperaven la tempesta i que eren al carrer, o que s'havien deixat la finestra oberta. De fet, en poc més de mitja hora el cel ha passat d'estar net a estar ennuvolat, i pocs minuts després de la tempesta ha tornat a sortir el sol com si no hagués passat res.
 

Una carpa de la fira d'artesania que ha desplaçat el vent. Foto: Sergi Castells

 

Les carpes de la rambla d'Ègara, caigudes per culpa del vent. Foto: Sergi Castells
 

Un arbre caigut al barri del Poble Nou - Zona Esportiva de Terrassa. Foto: Albert Prieto

 

Un arbre caigut al carrer de la Rasa de Terrassa. Foto: Laia Julià

 

Contenidors desplaçats pel vent al barri del Cementiri Vell. Foto: Gerard Català