Friendship Sound, d'«Oh happy day», estrenen gira a Terrassa aquest dimecres

El duet, acompanyat per una banda, farà el seu primer concert de l'estiu al Centre Cultural Terrassa

Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:36h
Els Friendship Sound, el duet format per l'Èric i l'Alexandra
Els Friendship Sound, el duet format per l'Èric i l'Alexandra | TV3


Els Friendship Sound comencen la seva gira després de guanyar l’Oh Happy Day aquest dimecres al Centre Cultural Terrassa. La parella formada per Eric Abril i Alexandra Larios afronten aquest nou repte juntament amb una banda formada per teclat, baix i bateria.

Els amants del programa Oh Happy Day i dels Friendship Sound podran veure el jove duet en directe aquest dimecres, a les 19h, a l’escenari del Centre Cultural. Un concert que donarà el tret de sortida de la gira que comencen aquí a Terrassa i que repartirà per tot el territori cançons que van posar la pell de gallina als espectadors, com són Take me to the Church, Another day o Stay with me, melodies que van arrencar grans aplaudiments durant les setmanes del programa.

"Pura emoció", "talent pur" i "èpic" són alguns dels elogis que va dedicar el jurat del concurs de TV3 Oh Happy Day a aquest jove duet guanyadors de la 6a gala televisiva.

El concert dels Friendship Sound serà aquest dimecres, 28 de juny, a les set de la tarda, al Centre Cultural Terrassa. Les entrades, que tenen un preu entre 12 i 20 euros, es poden comprar a la taquilla del Centre Cultural, per telèfon al 93 519 70 39 o per internet.