El CN Terrassa i Stay in Barcelona Luxury organitzen el Torneig de Festa Major White Padel Festival

La competició de caràcter social se celebrarà del 4 al 7 de juliol

Presentació del torneig de pàdel, al CN Terrassa.
Presentació del torneig de pàdel, al CN Terrassa. | CN Terrassa
Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:39h
El Club Natació Terrassa i l’empresa Stay in Barcelona Luxury organitzaran el Torneig de Festa Major White Padel Festival, un torneig de pàdel adreçat a jugadors de tots els nivells amb un marcat component lúdic que es desenvoluparà del 4 al 7 de juliol. La iniciativa, que arriba a la sisena edició després dels tornejos de desembre de 2014, 2015 i 2016 i del mes de juny de 2015 i 2016, pretén integrar la gran acceptació que té l’esport del pàdel actualment amb un esdeveniment social. La novetat d’aquesta edició és que el torneig s’emmarca en la Festa Major de la ciutat. El White Padel Festival ha estat presentat en roda de premsa aquest migdia, en un acte que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del club Cristina Rey i de la directora general de Stay in Barcelona Luxury Montse Vilamanyà.
 
El pàdel, un esport a l’alça
 
En la seva intervenció, Rey ha remarcat que, per al club, “suposa una gran satisfacció posar en marxa per sisena vegada una competició de caràcter social d’aquestes característiques”. La vicepresidenta ha afirmat que l’entitat és conscient que “el pàdel és un esport clarament a l’alça, tendència que com a club no deixem de notar i que ens condueix a apostar per esdeveniments com aquest”. Així mateix, ha subratllat que, aquesta vegada, el torneig s’emmarca en la Festa Major de la ciutat, circumstància “que contribueix a augmentar el seu tarannà lúdic”. La voluntat del club és que la iniciativa s’adreci “no només als jugadors i als aficionats del pàdel, sinó també a qualsevol ciutadà que vulgui passar una bona estona en companyia dels seus amics amb l’esport com a teló de fons”.

Al seu torn, Vilamanyà ha explicat que el torneig s’ha ubicat un cop començada la Festa Major, del 4 al 7 de juliol, per tal que “la gent pugui gaudir de la programació habitual que prepara l’Ajuntament i d’altres entitats”. La directora general de Stay in Barcelona Luxury ha detallat que els partits es desenvoluparan a la tarda i fins ben entrada la nit per evitar les hores de màxima calor. Quant a aspectes lúdics, Vilamanyà ha assenyalat que els jugadors i acompanyants disposaran de servei de bar i de sala de massatges. La música tampoc no faltarà. “La idea és celebrar la festa major jugant a pàdel”.
 
Nou categories
 
El torneig aplega fins a nou categories, tres masculines, tres femenines, una mixta i dues de kids, adreçades a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. El format de competició contempla una fase de grups i una fase final, a excepció de la categoria mixta, que es desenvoluparà en una fase final i una fase de consolació. Les inscripcions estan obertes fins al diumenge 25 de juny a les 20.00 hores i poden realitzar-se on line.
 
El preu d’inscripció oscil·la entre els 18 euros en el cas dels nens fins als 12 anys fins als 30 en el cas dels no socis. Els socis pagaran 25 euros. El torneig preveu la possibilitat d’inscriure’s a dues categories, opció que costa 45 per als socis i 55 per als no socis. Tots els inscrits rebran un welcome pack que inclou un equip complet de pàdel d’home (samarreta i pantaló) o de dona (samarreta i faldilla).