Ana i Daniel Parra, els dos germans de Granollers que esperen un fill junts

Són fills del mateix pare però de mare diferent i després d'enamorar-se ho van fer públic en un programa de televisió

Ana i Daniel Parra
Ana i Daniel Parra
Redacció
24 de juny del 2017
L'Ana, de 28 anys, i en Daniel Parra, de 25, són dos germans de Granollers d'un mateix pare però de diferent mare que no tenien cap relació. Ara fa vuit anys van començar a parlar per Facebook i, després de crear una bona amistat, es van acabar enamorant. Durant dos anys van portar la relació en secret però no van suportar-ho més i ho van esbombar en un programa de televisió de Telecinco. Un any després d'aquest pas, n'han fet un altre: esperen un fill junts.

El diari El Mundo ha aconseguit contactar amb ells i han explicat que tot comença ara fa 28 anys, quan ella tenia només cinc mesos, que el seu pare les va abandonar a ella i a la seva mare, i va emprendre una relació amb una altra dona. D'aquesta, tres anys després en naixeria Daniel. Al cap d'uns anys, el pare va confessar a Ana que tenia un altre fill. El va buscar per Facebook, es van fer amics i, després d'un temps, parella.

La principal dificultat amb què es troben ara, a més de la preocupació per la transmissió de malalties a causa de la consanguinitat, és que el Codi Penal no els permet casar-se, ja que prohibeix el matrimoni entre parents directes. El que no està penat des del 1978, però, és l'incest. Un altre problema és que quan Dani vulgui aparèixer com a pare a la partida de naixement del nadó. A ulls de la llei és el seu oncle, quan els pares d'un nen o nena són parents directes només es pot inscriure la mare i no el pare.
 

Programa de Telecinco on van comunicar el seu enamorament