Ramón Montilla i Guillem Almirall acompanyaran Cristian García a la banqueta del Terrassa FC

Seran el segon entrenador i el preparador físic del primer equip, respectivament

Cristian García, excapità del Terrassa FC, en serà l'entrenador la temporada vinent.
Cristian García, excapità del Terrassa FC, en serà l'entrenador la temporada vinent. | TFC
Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:16h
Ramón Montilla Moya (17/01/1987) s’incorpora al Terrassa FC com a segon entrenador i ajudant de Cristian García. Provinent del Sant Cugat FC, Ramón Montilla ha jugat a les categories inferiors de la UDA Gramenet i el RCD Espanyol, per defensar posteriorment les samarretes del filial del Villarreal CF, el CD Masnou, la UE Castelldefels, el Cerdanyola del Vallès FC, la UAT Horta i el Sant Cugat FC, on va aconseguir l’ascens a Primera Catalana ja com a segon entrenador.

L’egarenc Guillem Almirall i Tost (20/02/1986) és la segona incorporació confirmada que experimentarà el cos tècnic d’un Terrassa FC 17-18 que té ja 18 jugadors confirmats i que comptarà una temporada més amb el treball de Miguel Ángel Álvarez com a entrenador de porters.

Almirall és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Màster en Alt Rendiment en Esports Col·lectius al INEFC de Barcelona i fitxa pel Terrassa FC procedent de la UE Castellar, on ha exercit de preparador físic del primer equip des del 2015. El conjunt castellarenc ha aconseguit aquesta campanya l’ascens de Segona a Primera Catalana.

L’egarenc ha desenvolupat anteriorment les funcions de preparador físic al Juvenil Preferent i Juvenil Nacional de la UFB Jàbac i Terrassa, durant els anys 2010-2015, i als cadets i juvenils (2013-15) i al Divisió d’Honor (2014-15) de l’Atlètic Terrassa d’hoquei.