La Festa Major de Terrassa, escenari d'un camp de voluntariat internacional

Sis voluntaris arribats d'arreu del món donaran suport a les entitats terrassenques en la preparació dels actes

Els voluntaris col·laboraran, entre d'altres, amb els Geganters.
Els voluntaris col·laboraran, entre d'altres, amb els Geganters. | L.P.
Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:44h
La Festa Major de Terrassa serà l'escenari d'un camp de voluntariat que portarà mitja dotzena de voluntaris a col·laborar en l'organització dels actes. Es tracta del Global Volunteers for Local Culture, que comptarà amb persones arribades de països com Portugal, Eslovènia, Mèxic, República Txeca o Portugal.

Els voluntaris i voluntàries donaran suport a les entitats culturals de la ciutat en l'organització de la festa al llarg de gairebé 12 dies, i participaran en les actuacions com diades castelleres, balls de gegants o altres activitats.

També faran tasques físiques, com transportar els capgrossos i gegantons, i d'altres més lúdiques i dinàmiques, com col·laborar en la dinamització de tallers per infants al casal d'estiu.

Aquest serà el segon any que tindrà lloc aquest camp de voluntariat, organitzat per l'Associació Caoba amb la col·laboració de Servei Civil Internacional de Catalunya, una entitat membre de la xarxa internacional de SCI que es dedica a la promoció del voluntariat internacional per a la construcció de la pau.