S'estavella contra el mur d'una casa i es nega a fer les proves d'alcoholèmia

El xoc va provocar danys al mur, a un vehicle que hi havia aparcat a l'interior i a un fanal

Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:36h
Un conductor va resultar ferit aquest dimecres a la tarda a Terrassa en impactar amb el mur exterior d'una torre de Les Martines.

Sobre les quatre de la tarda, el servei d'emergències del 112 va reclamar un cotxe patrulla de la Policia Municipal al carrer de la Carena del Mas Bellver, a l'alçada del carrer del Mas Branca, per un accident de trànsit.

Quan els policies van arribar al lloc, ja hi havia dos camions de bombers i una ambulància, ja que el conductor havia resultat ferit. En sospitar que el conductor estava afectat per la ingesta d'alcohol, els policies van demanar-li que se sotmetés a les proves d'alcoholèmia, però s'hi va negar.

En ser traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, els agents van informar el conductor que se li obririen diligències per haver conduït un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques i per negar-se a fer les proves d'impregnació.

La causa probable de l'accident seria l'excés de velocitat i la pèrdua de control del vehicle fins a haver xocat amb el mur de l'habitatge. L'impacte va causar el despreniment de diversos trossos del mur, danyant un vehicle de l'interior de la casa afectada, així com un fanal d'enllumenat públic.

La Policia Municipal van demanar a les brigades municipals que reparessin el fanal, i també van demanar els serveis d'Eco-Equip per netejar la zona. També es van col·locar diverses tanques per impedir l'accés a la casa a través del mur que havia quedat afectat.