Olga Jiménez, guanyadora del III Concurs de Fotos de Pluja de Mina

Les millors instantànies seran exposades properament

Josep Lluís Armenter lliura el premi a Olga Jiménez.
Josep Lluís Armenter lliura el premi a Olga Jiménez. | Mina
Redacció
22 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:29h
Olga Jiménez, amb la fotografia “Gotes”, ha estat la guanyadora del III Concurs de Fotografia de Pluja organitzat per Mina, Aigües de Terrassa. Un jurat format pels fotògrafs Nebridi Aróztegui, Miquel Badia, Rafel Casanova i Cristóbal Castro ha estat l’encarregat d’escollir la millor imatge entre les cinc finalistes.
 
Amb aquesta fotografia Olga Jiménez vol transmetre la tranquil·litat que es respira després d’una tempesta. La guanyadora, amant de la fotografia de detall i en blanc i negre, centra el seu objectiu en les petites gotes que queden suspeses a les pinces i a l’estenedor després de la pluja, com si fossin llàgrimes del cel.
 
Finalment, “Suor de Primavera”, de Laura Soriano, ha quedat en segona posició i “Mil gotes de pluja”, de Sandra Edo, ha tancat el podi. “Reflexe en un bassal”, de TentiCañasveras, i “Pluja al Baztán”, de Jose Miguel Sanz, han quedat en quarta i cinquena posició respectivament.
 
En aquesta tercera edició del concurs de fotografia hi ha hagut 31 participants, que han presentat imatges a l’entorn de la temàtica de la pluja.
 
El premi, que li ha estat lliurat avui, de mans de Josep Lluís Armenter, director general de Mina, Aigües de Terrassa és un sopar per a dues persones al restaurant El cel de les oques i dues entrades per a l’espectacle “Homes” que es podrà veure al Centre Cultural Terrassa en el marc de la Festa Major.
 
Tal i com recullen les bases del concurs i com s’ha fet en anys anteriors, Mina preveu exposar les millors instantànies presentades en una mostra a la ciutat el proper mes de juliol.