Miquel Farrés i Mallofré rebrà el premi a Músic de l'Any a Terrassa 2016

El pianista egarenc serà reconegut aquest dimecres

Miquel Farré i Mallofré, en una imatge d'arxiu.
Miquel Farré i Mallofré, en una imatge d'arxiu. | Picapedres/Wikimedia
Redacció
20 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:16h
Un any més, arribat el Dia Internacional de la Música, ENFOC Musical lliura el guardó de "Músic de l’any a Terrassa" corresponent al proppassat 2016 i atorgat en aquesta ocasió al pianista Miquel Farré i Mallofré en reconeixement a la seva tasca concertística internacional, la divulgació de l'obra de Frederic Mompou en especial, així com per la seva trascendental aportació a la pedagogia del piano.

Miquel Farré i Mallofré (Terrassa, 1936) va destacar en la música des de ben jove, en guanyar, amb 18 anys, el Primer Premi al Concurs Internacional de Música Maria Canals, i també ha estat guardonat amb les màximes distincions del Conservatori Superior de Música de Barcelona: Premi Extraordinari, Premi d'Honor de virtuosisme i el Premi Onía Farga. 

Després d'actuar, amb orquestra i en recitals, a Europa i els Estats Units, per on també ha impartit cursos i master class, és catedràtic del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

L'acte de lliurament del guardó tindrà lloc aquest dimecres 21 de juny a les sis de la tarda, a la Casa Alegre de Sagrera (carrer de la Font Vella, 29). L’accés a l'acte és gratuït i obert a tota la ciutadania; s'aconsella però, a causa de l’aforament limitat, reservar les localitats a: enfocmusical@gmail.com.

El premi organitzat per ENFOC Musical compta amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa, la Fundació Mina, així com de l’Escola de Música- Grau Professional CEM, Monika Lao-Estudi d’Arts Musicals, Casa Farràs, Granja Sant Pere-La Tissana, Associació Cultural Andalusa Amics de la Santa Creu de Canjáyar, Rock and Classics-So i llum, Índex Grup i la Perruqueria Innova’t.

A l’acte també hi assistiran representants del Consistori i de les institucions del món de la cultura com són el Conservatori Municipal de Música de Terrassa, Terrassa Ciutat Coral, FCEC, Amics de les Arts-Joventuts Musicals, entre d’altres i els guardonats de les edicions anteriors.