L'himne del Terrassa FC, a un pas de ser el millor de Catalunya

Les votacions estan obertes fins la mitjanit d'aquest divendres

Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:11h
L’himne del Terrassa FC va golejar a principis d’any els seus rivals, es va convertir en el millor himne del mes de febrer i es va classificar per a la següent ronda. Ara ha arribat el moment de la votació definitiva perquè l'himne del club terrassenc sigui escollit el guanyador del "Segon Concurs d’Himnes del Futbol Català".

El Terrassa FC fa una crida a tota l’afició terrassista per convertir el seu himne en el millor del futbol català en la selecció que cada temporada realitza la secció "El melic del futbol" de Jordi Mèlich del programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio, que presenta el periodista David Clupés.

L'afició del Terrassa FC pot votar a través de Facebook i del web del Tot gira

Els vots es recullen de dues maneres: a través dels comentaris de la publicació del Tot gira a Facebook i a través de l'enquesta del web del programa esportiu de Catalunya Ràdio.

L’espai té ara per ara 9 himnes preseleccionats que van passar de ronda, però només n’han de quedar tres de cara a la final del cap de setmana de l’1 i 2 de juliol, quan el grup reusenc Pokers, autor de la sintonia de la secció "El melic del futbol", decideixi quin club guanya el "Segon Concurs d’Himnes del Futbol Català".

El rivals del Terrassa FC són la UE Tossa, la UE Rubí, el CN Navàs, el Sant Joan Montcada, el CF Damm, el FC Fruitosenc, el CF Ciudad Cooperativa i el CD Tortosa.

L’entitat egarenca té dret a disputar aquesta següent fase, ja que al febrer va guanyar amb contundència els seus rivals, ja que el Terrassa FC (102 vots) va golejar la UE Castellnou (68 ‘likes’), el Can Parellada (41) i el CF Badalona (4).