Una estudiant de Terrassa guanya el Premi de relat breu de Catalunya

Jenna Alós, alumna de segon d'ESO de l'Institut de Terrassa, s'enduu el primer premi de la quarantena edició del concurs patrocinat per Coca-Cola

Jenna Alós, amb el trofeu, a l'entrega de premis.
Jenna Alós, amb el trofeu, a l'entrega de premis. | INS Terrassa
Redacció
16 de juny del 2017
Una estudiant de segon d'ESO de l'Institut de Terrassa ha guanyat el 40è premi Relat Breu de Catalunya després de la final celebrada aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona. Es tracta de Jenna Alós Heredia, que va resultar la vencedora d'entre els més de 1.900 alumnes de 364 escoles de tota Catalunya que s'hi van presentar.

Després de la final, disputada aquest dilluns i amb 18 seleccionats, la Jenna Alós va ser la seleccionada pel primer premi amb un relat que, com ella mateixa va explicar, tracta de la història d'una noia maltractada que fuig del seu marit i que, després de trobar-se amb una altra noia en la mateixa situació, s'amaguen juntes.

L'acte d'entrega de premis va comptar amb la presència de la consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Meritxell Ruiz, així com amb la presidenta de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana, Montse Ayats, i la gerent de Comunicació de l'àrea Est de Coca-Cola European Partners, Marta Bofill.

A més d'endur-se una tauleta i un lot de regals de Coca-Cola, com la resta dels divuit finalistes, la vencedora s'ha endut un trofeu, igual que ho ha fet l'institut, representat per la professora de català Teresa Boada.